Chronione zasoby miejsca pracy Osobiste aktywa konta Bezpieczne sesje end-to-end

Zaloguj się do Access Bontrmance

Wypełnij krótki formularz, aby wznowić swoje miejsce pracy Bontrmance i uzyskać natychmiastowy dostęp do zapisanych konfiguracji, materiałów konta oraz swojego pulpitu na żywo.

Nowy w Bontrmance? Załóż konto.

Czego się spodziewać po zalogowaniu się

Bontrmance jest zaprojektowany, aby zapewnić prostą, premium doświadczenie. Poniższe punkty opisują, co się wydarzy, gdy ukończysz krótki formularz na tej stronie.

Wznów dokładnie tam, gdzie przerwałeś

Powracający użytkownicy kontynuują tam, gdzie ostatnio przerwali. Bontrmance bezpiecznie zapisuje postępy, abyś nie musiał zaczynać od początku.

Dostosowana zawartość miejsca pracy

Po zalogowaniu się Twój dashboard wyświetla tematy i narzędzia, które są dla Ciebie najważniejsze, zapewniając skupioną i produktywną sesję.

Niezawodna ochrona

Najnowocześniejsze zabezpieczenia chronią Twoje dane. Twoje informacje są używane wyłącznie do świadczenia usługi i nie są udostępniane osobom trzecim.

Często zadawane pytania

Jak się zalogować do mojego konta Bontrmance?

Użyj krótkiego formularza na tej stronie, aby potwierdzić swoje dane. Po przesłaniu Bontrmance poprowadzi Cię do następnego kroku.

Nie mogę odzyskać dostępu do mojego konta — co powinienem zrobić?

Ponownie wyślij formularz na tej stronie, używając tego samego adresu e-mail, z którym się rejestrowałeś. Nasz zespół pomoże Ci odzyskać dostęp.

Czy muszę tworzyć nowe konto przy każdej wizycie?

Nie. Jeśli Twoje konto Bontrmance istnieje, powrót polega na potwierdzeniu Twoich danych na tej stronie.

Czy logowanie wiąże się z opłatami?

Uzyskanie dostępu do tej strony jest bezpłatne. Wszelkie koszty związane z usługami będą jasno komunikowane z wyprzedzeniem.

Jak chronione są moje dane osobowe?

Bontrmance stosuje nowoczesne praktyki bezpieczeństwa i używa danych wyłącznie do świadczenia usługi. Pełne szczegóły znajdują się w Polityce Prywatności.

Czy mogę zaktualizować dane kontaktowe później?

Tak. Po aktywacji konta możesz zaktualizować swoje dane kontaktowe w dowolnym momencie, ponownie przesyłając krótki formularz z najnowszymi danymi.