Защитени ресурси на работното пространство Лични активи на акаунта Сигурни сесии от край до край

Вход в Access Bontrmance

Попълнете кратката форма, за да продължите вашето работно пространство на Bontrmance и да получите мигновен достъп до запазените конфигурации, материали за акаунта и вашия жив dashboard.

Нов в Bontrmance? Създайте акаунт.

Какво да очаквате след влизане

Bontrmance е създаден за лесно, премиум изживяване. Следват основните моменти за това какво се случва, след като попълните кратката форма на тази страница.

Продължете точно от там, където спряхте

Повторните потребители продължават точно от последната си точка. Bontrmance сигурно запазва напредъка, за да избегнете започване от нулата.

Персонализирано съдържание на работното пространство

След влизане, вашият dashboard показва теми и инструменти, които са най-важни за вас, осигурявайки фокусирана, продуктивна сесия.

Надеждна защита

Модерна сигурност защитава вашите идентификационни данни. Вашата информация се използва само за предоставяне на услугата и никога не се споделя с несвързани страни.

Често задавани въпроси

Как да вляза във моя акаунт в Bontrmance?

Използвайте кратката форма на тази страница, за да потвърдите вашите данни. След изпращане, Bontrmance ще ви насочи към следващата стъпка.

Не мога да възстановя акаунта си — какво да правя?

Повторно изпратете формата на тази страница, използвайки същия имейл, с който първоначално сте се регистрирали. Нашият екип ще ви помогне да възстановите достъпа си.

Трябва ли да създавам нов акаунт при всяко посещение?

Не. Ако съществува вашият акаунт в Bontrmance, връщането изисква просто потвърждение на вашите данни на тази страница.

Има ли такса за влизане?

Достъпът до тази страница е безплатен. Всички услуги с такса ще бъдат ясно комуникирани предварително.

Как се защитават моите лични данни?

Bontrmance използва съвременни практики за сигурност и използва данните само за предоставяне на услугата. Пълни подробности са в Политиката за поверителност.

Мога ли да актуализирам контактните си данни по-късно?

Да. След активиране на акаунта си, можете да актуализирате вашата контактна информация по всяко време, като повторно изпратите кратката форма с най-новите данни.